ICATCES 2018 Konferansı
Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü olarak Ukrayna Taras Shevchenko National University of Kyiv ile ortak düzenlediğimiz “1st International Conference on Advanced Technologies, Computer Engineering and Science (ICATCES 2018)” etkinliğimiz 11 Mayıs 2018 tarihinde başlayacaktır.

Açılışını Hamit Çepni Konferans salonunda 10.30’ da gerçekleştireceğimiz etkinliğimizi sizlere duyurmaktan onur duyuyoruz.

 ICATCES 2018’ i düzenlemekteki amacımız yerli ve yabancı olmak üzere araştırmacılar, bilim insanları ve uzmanlar, üniversiteler, bakanlıklar, kurumlar-şirketler, özel sektör temsilcileri, öğrenciler ve konuya ilgi duyan bireylerin sosyal kültürel ve akademik disiplin anlayışlarını paylaşmaları ve bilgi birikimlerini aktarmalarının, her bir katılımcının kişisel gelişimine ve katkı sağlayacağı inancındayız.

11-13 Mayıs tarihlerinde ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelecek bilim insanları ve sektör temsilcilerinin hazırladıkları sunum ve bildirilerle akademik alanda kendilerini ifade edecekleri ICATCES 2018’ e katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Konferansa ait detaylı bilgilere  “http://icatces.org/index.php” web adresinden ulaşabilirsiniz.