“Fourth International Iron & Steel Symposium”
Üniversitemiz Demir Çelik Enstitüsü olarak 4-5-6 Nisan 2019 tarihlerinde demir çelik alanında çalışan bilim insanları ve sektör temsilcilerini bir araya getirerek fikir paylaşımını sağlamak amacıyla, “İlk Türk Çeliğinin” üretildiği, Türkiye' nin, Cumhuriyetin kuruluşunda lokomotif olmuş Karabük Demir Çelik Fabrikalarının kurulduğu, Osmanlı İmparatorluğundan günümüze miras kalan Müzekent Safranbolu' nun bulunduğu ilimizde "IV. ULUSLARARASI DEMİR ve ÇELİK SEMPOZYUMUNA" ev sahipliği yapmaktan onur duymaktayız.
Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelecek bilim insanları ve sektör temsilcilerinin buluşacağı "IV. Uluslararası Demir ve Çelik Sempozyumu" katılımcılara yeni fikirler ve gelecekteki işbirlikleri için uluslararası ortaklar bulma fırsatı sunacaktır.
 Bu amaçla ayrıntılarına http://udcs19.karabuk.edu.tr web adresinden ulaşabileceğiniz "IV. Uluslararası Demir ve Çelik Sempozyumuna" katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Not: Açılış Programı 4 Nisan 2019 saat 09:30' da Üniversitemiz Demr Çelik Enstitüsü Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Program detayı için tıklayınız.